Verwarm de oven voor op 180°C. Maal in een keukenmachine de bloemkool tot grof kruim. Delicious maart 2017
Ingrediënten
ZO MAAK JE HET
Smelt 40 g boter in een braadpan op laag vuur. Schep hierin de sjalotten en knoflook 2 min. om.
Voeg de rijst en bloemkool toe en schep ze om in de boter, voeg dan de bouillon toe en draai het
vuur hoog. Breng de bouillon aan de kook, dek de pan goed af met aluminiumfolie en bak de
risotto 15-20 min. in de oven tot beetgaar. Neem uit de oven en laat nog 10 min. rusten.
Schep de room erdooren voeg zout en peper naar smaak toe. Smelt intussen de rest van de
boter in een steelpan met dikke bodem op halfhoog vuur en laat deze in 2-3 min. goudbruin kleuren. Voeg de salieblaadjes toe, bak ze in 30 sec. knapperig en neem de pan van het vuur.
Sprenkel de boter en salie over de risotto. Bestrooi met noten en parmezaan en serveer.Notities
202
Heb je dit recept gemaakt?
Smaakte het recept? Tag mij op Instagram met@DatSmaakt.nl.